. Produsen lan Pabrik Titanium Dioxide Paling apik |KERAMIK MEGA

produk

Titanium Dioksida Kab

Katrangan singkat:

Titanium dioxide minangka pigmen kimia anorganik sing penting, utamane ing lapisan, tinta cetak, kertas, plastik lan karet, serat kimia, keramik lan industri liyane duwe aplikasi penting.
Miturut morfologi kristal, bisa dipérang dadi jinis Anatase lan jinis Rutile.
Anatase jinis titanium dioxide whiteness apik, nanging daya tinting mung 70% saka jinis rutile.Ing syarat-syarat weatherability: nambah anatase jinis titanium dioxide test Piece wiwit kokain utawa flake mati sawise mung setahun, lan nambah rutile jinis titanium dioxide test Piece, sawise sepuluh taun, katon mung owah-owahan cilik.Amarga pewarnaan lan cuaca sing apik saka rutile TiO2, luwih becik nggunakake rutile TiO2 kanggo pewarnaan plastik.


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita