produk

  • SISIC Roller / Cooling Air Pipe

    SISIC Roller / Cooling Air Pipe

    SISIC roller digunakake ing zona diperlokaké kilns roller ing tableware, sanitary ware, bangunan keramik lan Magnetik bahan etc. SISC roller wis dhuwur mlengkung kekuatan lan ora ewah-ewahan bentuk sawise long-term nggunakake.Urip layanan luwih saka 10 kaping saka roller alumina.SISIC Cooling Air Pipe, digunakake ing zona cooling cepet saka roller kilns, wis resistance kejut termal banget lan ora ewah-ewahan bentuk sawise nggunakake long-term.Urip layanan luwih saka 10 kaping tinimbang pipa baja.LOADING CA...
  • SISIC Beam

    SISIC Beam

    SISC salib balok digunakake digunakake ing loading sistem struktur kiln trowongan, anter jemput kiln, pindho lapisan roller kiln lan kilns industri liyane.Beam SISC nduweni kekuatan lentur sing dhuwur banget, tahan oksidasi, umur layanan sing dawa lan ora ana deformasi sawise nggunakake jangka panjang ing suhu sing dhuwur banget.SISC beam minangka perabot kiln sing cocog kanggo barang sanitasi lan industri porselen listrik.KAPASITAS LOADING SISIC BEAM PENGENALAN SINGKAT Reaction Boned Silicon Carbide (RBSIC utawa SISIC), salah sawijining ...
  • Burner Nozzle

    Burner Nozzle

    BURNER NOZZLE SISIC Burner Zozzle minangka perabot kiln sing cocog ing kiln terowongan, kiln shuttle, kiln roller lan digunakake akeh ing tungku industri liyane kanthi sistem pemanasan langsung utawa ora langsung.PENGENALAN SINGKAT Reaksi Boned Silicon Carbide (RBSIC utawa SISIC), salah sawijining produk keramik refraktori sing paling populer, nduweni kekuatan & kekerasan sing dhuwur, tahan banget kanggo nyandhang, karat, oksidasi lan kejut termal.Casting slip, teknologi sintered bentuk jaring lan mesin sing apik, sing ...