produk

  • Ball mill terus menerus

    Ball mill terus menerus

    Ball mill punika peralatan penting digunakake kanggo crushing lan mecah mentahan material.It digunakake digunakake ing keramik, semen, kaca, pupuk, industri tambang etc.Wet lan garing mecah mineral lan materi liyane ditrapake.

    Pabrik bal sing terus-terusan yaiku peralatan anyar adhedhasar pabrik bal batch tradisional, ngganti struktur asli, bisa nambah efisiensi kerja lan ngirit konsumsi energi, kapasitas pangolahan uga bakal tambah.Iki digunakake digunakake ing bahan mentah keramik, bahan bangunan anyar, bahan refractory lan pangolahan penggilingan bahan non-logam.

  • Titanium Dioksida Kab

    Titanium Dioksida Kab

    Titanium dioxide minangka pigmen kimia anorganik sing penting, utamane ing lapisan, tinta cetak, kertas, plastik lan karet, serat kimia, keramik lan industri liyane duwe aplikasi penting.
    Miturut morfologi kristal, bisa dipérang dadi jinis Anatase lan jinis Rutile.
    Anatase jinis titanium dioxide whiteness apik, nanging daya tinting mung 70% saka jinis rutile.Ing syarat-syarat weatherability: nambah anatase jinis titanium dioxide test Piece wiwit kokain utawa flake mati sawise mung setahun, lan nambah rutile jinis titanium dioxide test Piece, sawise sepuluh taun, katon mung owah-owahan cilik.Amarga pewarnaan lan cuaca sing apik saka rutile TiO2, luwih becik nggunakake rutile TiO2 kanggo pewarnaan plastik.

  • Batch ball mill

    Batch ball mill

    Ball mill punika peralatan penting digunakake kanggo crushing lan mecah mentahan material.It digunakake digunakake ing keramik, semen, kaca, pupuk, industri tambang etc.Wet lan garing mecah mineral lan materi liyane ditrapake.

  • PENCERAHAN

    PENCERAHAN

    Glazing brightener (badan lempung uga bisa digunakake), China biasane digunakake kanggo ngganti bagéan saka zirconium silikat utawa zirconium glepung kanggo gawé frit opaque zirkonium.

  • Barium bubuk mineral

    Barium bubuk mineral

    Wêdakakêna mineral Barium utamané dipigunakaké kanggo ngganti barium karbonat ing pabrik Cina kanggo gawé frits keramik, glazes archaize lan sanitary ware (karo glazes), kang bisa nambah werna lan kinclong.Lan setengah rega barium karbonat.

  • Panggantos Kaolin Calcined

    Panggantos Kaolin Calcined

    * Biasane digunakake karo glaze senyawa kanggo keramik
    * Laju aliran luwih apik tinimbang kaolin calcined biasa
    * Whiteness dhuwur lan padhange dhuwur
    * Pabrik keramik lan perusahaan galze bisa nggunakake.
    *Data teknis wis ditambahake ing lampiran.

  • Roller Keramik Suhu Dhuwur Mega

    Roller Keramik Suhu Dhuwur Mega

    Roller keramik suhu dhuwur mega, diprodhuksi dening teknologi lan peralatan Jerman kabeh, nduweni resistensi suhu dhuwur banget, kekuatan mlengkung lan tahan kejut termal lan liya-liyane. Roller digunakake ing kiln roller kanggo macem-macem produk keramik.DATA TEKNIS Kode Unit MEGA-R75 MEGA-R80 MEGA-R85 Max Kerja Temp.℃ 1280 1350 1400 Kandungan Al2O3+ZrO2 % ≥76 81 85 Tingkat Penyerapan Banyu % ≤9 ≤8.5 ≤7.5 Kekuwatan Mlengkung Mpa ≥45 ≥51 ≥58 Ketahanan Kejut / Emal...
  • ALUMINA LINING BRICK

    ALUMINA LINING BRICK

    UKURAN STANDARD ALUMINA LINING BRICK Ukuran Panjang(mm) W1(mm) W2(mm) Dhuwur (mm) Bata Lurus 150 50 50 40/50/60/70/77/90 Bata Trapesium 150 50 45 40/50 70/77/90 Bata Semi Lurus 75 50 50 40/50/60/70/77/90 Bata Semi Trapesium 75 50 45 40/50/60/70/77/90 Bata Serpihan 150 25 22.5/40 60/70/77/90 KAluwihan ALUMINA LING BRICK 1) Kapadhetan dhuwur lan kekandelan cilik bisa nambah volume loading lan ningkatake kapasitas produksi.2)...
  • bal alumina

    bal alumina

    APLIKASI Produk sing digunakake digunakake ing Keramik, cat, werna, semen, lapisan, bahan refractory, pharmaceutical, kimia, industri tambang etc. Kaluwihan sing super atose, Kapadhetan dhuwur, mundhut kurang nyandhang, wangun biasa lan apik karat-resistance etc. 1) Kawangun dening ISO-STATIC mencet lan teknologi rolling Jepang, Kapadhetan dhuwur lan atose kang bisa ningkataké efficiency mecah, nyuda wektu mecah lan nambah kapasitas produksi liwat nambah spa kasedhiya ...
  • BOLA ALUMINA MEDIUM

    BOLA ALUMINA MEDIUM

    Werni alumina medium, werni keramik alumina medium minangka medium grinding anyar sing dikembangake dening perusahaan kita miturut karakteristik pabrik bal domestik.Dibandhingake karo werni keramik biasa utawa watu pantai, werni keramik Chinalco nduweni karakteristik rasio abot, kekuatan dhuwur, resistance nyandhang, resistance karat, kurang nyandhang lan efficiency panggilingan werni dhuwur;Dibandhingake karo werni aluminium dhuwur, iku nduweni karakteristik saka kurang wiwitan saiki utawa mlaku saiki lan kurang siji-wektu input.aku...
  • BALL ALUMINA Dhuwur Sedheng

    BALL ALUMINA Dhuwur Sedheng

    Dibandhingake karo werni alumina medium, werni aluminium dhuwur medium atose luwih dhuwur lan Kapadhetan, kang bisa nambah stabilitas bahan grinded.Mundhut mundhut nyandhang sing bisa ngirit wektu mecah, nggedhekake ruangan smashing.Dadi bisa nambah efisiensi grinding.
  • BALL ALUMINA Dhuwur

    BALL ALUMINA Dhuwur

    Bal keramik alumina dhuwur minangka produk keramik alumina kinerja dhuwur sing diprodhuksi dening perusahaan kita.Produk nganggo semprotan canggih internasional.Granulasi garing, cetakan penet isostatik otomatis garing, manufaktur sintering kiln suhu dhuwur, lan inspeksi teknologi tes modern Wis kekerasan dhuwur, rasio abot, kekuatan dhuwur, ketangguhan sing apik lan struktur internal sing seragam.Mulane, pabrik werni wis efficiency dhuwur lan nyandhang cilik, kang utamané cocok kanggo pabrik werni ing bui ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2