Kabar

Kluster manufaktur ubin paling gedhe ing India ing Morby, Gujarat, bakal nundha produksi sajrone sewulan wiwit 10 Agustus, lapor The Times of India.95% saka pabrik keramik lokal sarujuk kanggo duwe preian utawa Cut produksi kanggo sasi.

Miturut laporan kasebut, kenaikan rega gas alam pipa ing India nyebabake kenaikan biaya kanggo industri keramik Morby.Ing wektu sing padha, amarga kompetisi sing sengit ing pasar internasional, rega ekspor ubin keramik India ora bisa mundhak, bathi ekspor suda, lan persediaan saya tambah.Ing India, panjaluk ubin keramik wis mudhun amarga kalem ing konstruksi omah sing terjangkau.Kira-kira 50 pabrik keramik anyar dibangun ing Morby ing antarane kuartal kaping papat taun kepungkur lan kuartal pertama taun iki, nambah produksi total 10 persen, nanging permintaan mudhun paling ora 20 persen ing separo pisanan taun iki.

Ing Morbi, India, udakara 70-80% pabrik keramik bakal mandheg produksi.Alasan utama yaiku: 1. 2. Antarane 10 Agustus lan 10 September, ana rong festival utama ing India (Janmashtami lan Ganesh Chaturthi), ulang tahun dewa gedhe Krishna lan dewa gajah Ganesh.Tilas minangka inkarnasi kaping wolu saka dewa Hindu Wisnu;Sing terakhir minangka salah sawijining dewa kawicaksanan lan kasugihan sing paling populer ing India.

Kaya pasar liyane ing saindenging jagad, industri keramik India wis mlebu fase polarisasi, kanthi kuwat saya kuwat.Ing wektu sing padha, sawetara pabrik keramik terus nambah input kanggo nggedhekake kapasitas produksi kanggo nyukupi kabutuhan pasar domestik lan manca.

pasar1


Wektu kirim: Jul-20-2022