Kabar

Nyiapake bahan mentah ing perusahaan keramik umume nggunakake proses penggilingan bola, lan uga proses penggilingan bola batch.Kenapa ing bumi?Miturut respon wong sing cocog, ana rong alasan utama kanggo nggunakake proses panggilingan bal lan proses panggilingan bal batch:

1. Ana akeh jinis bahan mentahan keramik karo takeran beda, lan bahan mentahan sawise panggilingan werni sing Highly umum;

2, Sawise proses penggilingan bola batch, ora ana crushing bahan mentahan sing berlebihan, sing bisa ningkatake plastisitas bahan mentah.

Persiapan bahan mentah perusahaan keramik saka kumpulan, penggilingan lan penggilingan teknologi penggilingan sing beda-beda, ora bisa dipisahake saka proses pabrik bal batch, kajaba rong ciri sing jelas saka perusahaan keramik persiapan bahan mentah nggunakake pabrik bal batch liyane kauntungan gedhe yaiku bisa mujudake hemat energi, miturut statistik, batch + batch grinding bisa ngirit konsumsi energi kira-kira 15-18%.

Apa jenis peralatan kasebutkumpulanball mill?

Disebut minangka "batch grinding, batch ball mill minangka cara udan garing sing digunakake kanggo operasi batch saka peralatan pabrik bal jinis anyar, utamane digunakake ing feldspar, kuarsa, lempung lan kabeh jinis bijih lan bahan non-logam liyane saka pangolahan glepung. , Papan lining dibangun ing milih 92 lapisan keramik, bisa ketemu materi Keramik nalika pabrik werni tanpa wesi, impurities, kayata polusi, lan diwenehi dhuwur kemurnian bahan baku bubuk.

Apa bisa nyukupi syarat kehalusan bahan keramik?

Amarga rasio bahan mentah keramik sing beda, kehalusan bubuk bahan mentah uga beda.Sawetara bubuk bahan mentah mbutuhake 80 bolong, sawetara mbutuhake 120 bolong, lan sawetara mbutuhake luwih saka 300 bolong.Bisa standar discharge saka pabrik werni kumpulan ketemu syarat fineness?

Pabrik werni kumpulan wis macem-macem model, standar discharge saben model Sejatine antarane 80 lan 325 bolong, fineness kira 0,178 - 0,044um, iku bisa katon sing proses mecah meets syarat fineness saka bahan mentahan Keramik.Lan proses penggilingan bal bal batch luwih maju, rasio watu werni ilmiah, kehalusan penggilingan sakabèhé dhuwur, efisiensi dhuwur, nyegah gandum kasar lan fenomena overgrinding ing wektu sing padha, kehalusan seragam, tingkat screening dhuwur.

Apa intensitas tenaga kerja operasi dhuwur?Kepiye babagan watu bal lan konsumsi biaya?

Apa daya utawa discharging, iku perlu kanggo nomer tartamtu saka operator, amarga rega pegawe luwih dhuwur lan luwih, akeh Enterprises kanggo input biaya pegawe bisa ngandika unbearable, banjur pabrik werni kumpulan padha?

Senajan pabrik werni batcht minangka cara dipakani, nanging volume dipakani bisa nganti 60 ton, utawa malah luwih, mecah fineness bisa nguwasani miturut wektu mecah, ing wektu mecah, ora operasi manual, kang bisa apik banget kanggo nyuda intensitas tenaga kerja operator.Yen sawetara pabrik werni kumpulan bisa bebarengan, bisa diatur karo sistem kontrol terpusat PCL, kontrol terpusat, kang bisa dadi apik banget kanggo ngurangi operator, supaya pabrik werni kumpulan ora ana cacat biaya pegawe dhuwur lan dhuwur. kakiyatan pegawe.

Babagan masalah saka watu werni, amarga pabrik werni kumpulan adopts proses mecah "kurang mecah", lan 92 bahan keramik kagungane materi karo kurang energi nyandhang poto, supaya pangguna ora perlu padha sumelang ing bab masalah werni. konsumsi watu.Motor hemat energi sing dilengkapi pabrik bal batch ora mung bisa nambah stabilitas sistem tenaga, nanging uga bisa ngirit konsumsi daya.Umumé, efek hemat energi lan nyuda biaya jelas.

13 14


Wektu kirim: Aug-05-2022