Kabar

Miturut laporan media Ukrainia, ing 13 Juli wektu lokal, pabrik keramik gedhe sing dumunung ing kutha slavyansk, negara Donetsk, Ukraina, dumadakan diserang dening bom Rusia, lan langsung kobongan, ninggalake kabeh pabrik ing reruntuhan lan pabrik ing reruntuhan.Dikonfirmasi manawa iki minangka pabrik ubin Zeus ceramica, produsen ubin sing kondhang ing Ukraina.

Dimangerteni yen zeusceramica, didegake ing taun 2003, minangka usaha patungan antarane spa emilceramica, produsen ubin keramik Italia, lan yuzhno oktiabrskie gliny Yug, pemasok lempung lan kaolin Ukrainia (bahan baku utama kanggo ngasilake ubin keramik).Iki minangka salah sawijining produsen ubin keramik paling gedhe ing Ukraina.

Pabrik ubin keramik Zeusceramica ing Slavyansk, Ukraina, nggunakake peralatan anyar saka manufaktur Italia terkemuka ing proses produksi, lan kabeh proses manufaktur, uga pangembangan produk anyar lan ekspansi proyek, ana ing kontrol mitra Italia.

Saiki, 30% produk zeusceramica didol menyang pasar internasional kayata Amerika Serikat, Eropa lan Kanada, lan pelanggan komersial jangka panjang kalebu Toyota lan Chevrolet.Sawisé iku, pejabat Ukrainia sing relevan ngandika ing media sosial: "Untung, ora ana korban jiwa, nanging kerugian properti sing serius disebabake. Kerusakan pabrik-pabrik kasebut nyebabake pukulan serius kanggo ekonomi wilayah kasebut."

d079f8eb
a3082a99

Wektu kirim: Jul-21-2022