Kabar

  • Proses penggilingan pabrik bola batch wis diakoni dening industri keramik!

    Proses penggilingan pabrik bola batch wis diakoni dening industri keramik!

    Nyiapake bahan mentah ing perusahaan keramik umume nggunakake proses penggilingan bola, lan uga proses penggilingan bola batch.Kenapa ing bumi?Miturut respon wong sing cocog, ana rong alasan utama kanggo nggunakake proses panggilingan bal lan proses panggilingan bal batch: 1.Ana ...
    Waca liyane
  • Sumber daya lan panyedhiya wedhi zirkon global

    Wedhi Zirkon lan produk pangolahan lan peleburan nduweni kinerja sing unggul lan digunakake kanthi wiyar, utamane ing industri berkembang strategis kayata aerospace, energi nuklir, keramik khusus lan kaca, sing ndadekake regane dhuwur ing kabeh negara.Australia lan Afrika Kidul minangka sumber utama ...
    Waca liyane
  • Pabrik kothak gedhe ing Ukraina dirusak

    Pabrik kothak gedhe ing Ukraina dirusak

    Miturut laporan media Ukrainia, tanggal 13 Juli wektu lokal, pabrik keramik gedhe sing dumunung ing kutha Slavyansk, negara Donetsk, Ukraina, dumadakan diserang dening bom Rusia, lan langsung ana geni, nyebabake kabeh pabrik rusak lan pabrik ing r...
    Waca liyane
  • Produksi ing Morby, India, bakal mandheg sajrone sasi

    Produksi ing Morby, India, bakal mandheg sajrone sasi

    Kluster manufaktur ubin paling gedhe ing India ing Morby, Gujarat, bakal nundha produksi sajrone sewulan wiwit 10 Agustus, lapor The Times of India.95% saka pabrik keramik lokal sarujuk kanggo duwe preian utawa Cut produksi kanggo sasi.Miturut laporan kasebut, kenaikan rega pipa alam ...
    Waca liyane
  • Hubungan antarane ukuran partikel rata-rata zirconia lan suhu tembak

    Hubungan antarane ukuran partikel rata-rata zirconia lan suhu tembak

    1, Tujuan eksperimen: Ing kahanan produksi peralatan sing padha lan ing negara distribusi ukuran partikel padha, njupuk kumpulan padha bubuk zirconia, verifikasi prabédan antarane suhu diperlokaké optimal prodhuk nalika ukuran partikel belekan differen ...
    Waca liyane
  • Dhuwur ALUMINA GRINDING MEDIA-Alumina Ball

    Penggilingan laboratorium kanggo nyiapake conto bubuk homogen utawa bahan penggiling kanggo tujuan pangurangan ukuran partikel penting banget ing bidang riset kayata keramik, kaca, metalurgi, farmasi lan geologi.T...
    Waca liyane
  • China rega murah China Sisic Roller

    Kita minangka pabrikan gulungan kiln sing nawakake solusi materi gulungan lengkap. Kanthi keahlian kita ngasilake bahan adhedhasar mullite lan SiC sing beda, kita nawakake solusi sing disesuaikan.Roller hearth kilns kanggo murub kanthi cepet saka tembok lan lantai kothak wis digunakake kanggo meh taun.Ing jinis iki ...
    Waca liyane
  • Ukuran Pasar Frit Keramik lan Prakiraan Ferro, Colorobbia, Esmalglass-Itaca, QuimiCer, Torrecid Group, TOMATEC, Johnson Matthey, Fusion Ceramics, T&H GLAZE, Yahuang Glass

    New Jersey, Amerika Serikat - Laporan riset Pasar Keramik Frits dirancang kanggo menehi ringkesan cepet babagan kinerja sakabèhé industri lan tren anyar sing penting. Wawasan lan temuan penting, pembalap utama lan kendala anyar uga diterangake ing kene. Analis pasar nggunakake a.. .
    Waca liyane
  • Karakteristik proses kaolin

    Karakteristik proses kaolin

    Panganggone kaolin: kaolin murni nduweni whiteness dhuwur, tekstur alus, gampang dispersi lan suspensi ing banyu, plasticity apik lan adhesion dhuwur, lan kinerja jampel electrical banget;Wis kelarutan asam apik, kapasitas exchange kation kurang, resistance geni apik lan fisik lan kimia liyane ...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Pelapisan Keramik Kinerja Tinggi Amerika Utara (2022-2027) - Tuwuh Panjaluk kanggo Halangan Termal Premium ing Mesin Pesawat yaiku Nyopir Pertumbuhan

    DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–Laporan "Lapisan Keramik Kinerja Tinggi: Pasar lan Teknologi Amerika Utara" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com.Pasar lapisan keramik kinerja dhuwur ing Amérika Lor bakal tuwuh saka $ 1.7 milyar ing ...
    Waca liyane
  • Carane ngadili bal alumina apik lan ala

    Carane ngadili bal alumina apik lan ala

    Apa bal alumina?Werni alumina minangka bahan padhet sing keropos lan dispersif.Penampilane biasane partikel bunder putih kanthi area permukaan sing gedhe.Bal alumina apik duwe ukuran partikel seragam, lumahing Gamelan lan kekuatan mechanical dhuwur.Iku ora larut ing banyu lan etano ...
    Waca liyane
  • alumina keramik / rol sisic

    Keramik canggih kayata alumina, aluminium nitrida, zirkonia, silikon karbida, silikon nitrida, lan bahan basis titania, saben-saben nduweni sifat khusus dhewe-dhewe, nyedhiyakake kinerja sing luwih dhuwur tinimbang bahan tradisional kayata kaca, logam, lan plastik.Altet kinerja dhuwur, ekonomi ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3