. Produsen Roller Keramik Suhu Tinggi Mega Paling apik lan Pabrik |KERAMIK MEGA

produk

Roller Keramik Suhu Dhuwur Mega

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Mega roller keramik suhu dhuwur, diprodhuksi dening kabèh pesawat teknologi Jerman lan peralatan, wis

resistance suhu dhuwur banget, kekuatan mlengkung lan resistance kejut termal etc rollers sing

digunakake digunakake ing roller kiln kanggo macem-macem produk keramik.

DATA TEKNIS

Kode Unit MEGA-R75 MEGA-R80 MEGA-R85
Suhu Kerja Maks. 1280 1350 1400
Kandungan Al2O3+ZrO2 % ≥76 81 85

Tingkat Penyerapan Banyu

% ≤9 ≤8.5 ≤7.5
Kekuwatan Mlengkung Mpa ≥45 ≥51 ≥58
Thermal Shock Resistance / Banget Banget Banget
Gelar refraktori ≥1750 ≥1800 ≥1850

UKURAN STANDARD

Dhiameter (mm) dawa (mm) Dhiameter (mm) dawa (mm)
65---80 3000---5000 40 2000---3500
60 2700---5000 36 2000---3300
55 2700---5000 35 2000---3200
50 2400---4600 33.7 1800---3100
45 2200---3800 32 1800---3100
42 2200---3800 16--31 1600---3100

Panuntun kanggo nggunakake

Tipe Produk Suhu murub (℃) MEGA-R75 MEGA-R80 MEGA-R85
Tembok njero 1030---1180
Genteng Lantai kaca 1140---1200
Vitrified & Outer Wall Tile 1180---1240
kothak kothak 1190---1250  
Polishing Tile 1230---1250  
Kluwarga Tile 1140---1250  
Sanitary Ware 1200---1280    
42
36
24

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan