. Pambuka - MESIN KERAMIK DAGONG-MEGA

Pambuka

Changshun Medical
logo

MESIN KERAMIK DAGONG-MEGA

MESIN KERAMIK DAGONG-MEGA

DAGONG-MEGA CERAMIC MACHINERY, perusahaan sing dikontrol dening MEGA CERAMIC & DAGONG MACHINERY, fokus ing pangolahan bahan mentah keramik lan riset peralatan.Saka media grinding (bal alumina) menyang pabrik bal, saka separator magnetik kanggo spray drier, DAGONG-MEGA kasil nggabungake sistem pangolahan bahan mentah keramik kanggo nyedhiyakake layanan profesional sing lengkap kanggo pelanggan.

DAGONG MACHINERY, wiwit taun 1965, minangka produsen mesin keramik paling profesional kanthi sejarah luwih saka 50 taun.Produk utama kalebu pabrik bal batch, pabrik bola terus-terusan, drier semprotan, pemisah magnetik lan liya-liyane.

perusahaan img2

MEGA CERAMIC, dumunung ing kutha Keramik Cina sing paling misuwur - ZIBO, khusus kanggo ngasilake lan adol bahan mentah keramik.Produk utama kalebu roller keramik, bal alumina lan liner alumina lan liya-liyane. Pasar yaiku China, Spanyol, Italia, Korea, Turki, India, Iran, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan wilayah produksi keramik liyane.