. FAQ - MESIN KERAMIK DAGONG-MEGA

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa MOQ?

Kita nampa 1 pallet / jumlah karton minangka MOQ.

Apa wektu pangiriman?

Bakal njupuk babagan 5-7 dina kanggo saham.Adhedhasar jumlah pesenan klien.

Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe?

Ya, syarat khusus sampeyan kasedhiya.

Apa sistem kontrol kualitas sampeyan?

We ngetokake COA inhouse (Sertifikat Analisis) kanggo saben kiriman, lan nampa testing lab pihak katelu.

Apa sampeyan bisa ngutip kanggo kita dina iki?

Yen rincian produk cukup, kita bakal ngutip sampeyan langsung.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?