produk

  • Roller Keramik Suhu Dhuwur Mega

    Roller Keramik Suhu Dhuwur Mega

    Roller keramik suhu dhuwur mega, diprodhuksi dening teknologi lan peralatan Jerman kabeh, nduweni resistensi suhu dhuwur banget, kekuatan mlengkung lan tahan kejut termal lan liya-liyane. Roller digunakake ing kiln roller kanggo macem-macem produk keramik.DATA TEKNIS Kode Unit MEGA-R75 MEGA-R80 MEGA-R85 Max Kerja Temp.℃ 1280 1350 1400 Kandungan Al2O3+ZrO2 % ≥76 81 85 Tingkat Penyerapan Banyu % ≤9 ≤8.5 ≤7.5 Kekuwatan Mlengkung Mpa ≥45 ≥51 ≥58 Ketahanan Kejut / Emal...