. Produsen lan Pabrik BRIGHTENER Paling apik |KERAMIK MEGA

produk

PENCERAHAN

Katrangan singkat:

Glazing brightener (badan lempung uga bisa digunakake), China biasane digunakake kanggo ngganti bagéan saka zirconium silikat utawa zirconium glepung kanggo gawé frit opaque zirkonium.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Data Teknis

Produk: Pencerah Keramik / Pemutih

Nomer Kode: MEGA BW1020

Item

Hasil(%)

SiO₂

22.26

Al₂O₃

40.12

Fe₂O₃

0.18

TiO₂

0.10

CaO

0.47

P2O5

1.89

K2O

0.08

Na2O

1.02

ZrO2

32.57

Kelembapan

8.5

LOI

0.3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita