produk

  • Batch ball mill

    Batch ball mill

    Ball mill punika peralatan penting digunakake kanggo crushing lan mecah mentahan material.It digunakake digunakake ing keramik, semen, kaca, pupuk, industri tambang etc.Wet lan garing mecah mineral lan materi liyane ditrapake.