. Pabrik bal Batch paling apik lan Pabrik |KERAMIK MEGA

produk

Batch ball mill

Katrangan singkat:

Ball mill punika peralatan penting digunakake kanggo crushing lan mecah mentahan material.It digunakake digunakake ing keramik, semen, kaca, pupuk, industri tambang etc.Wet lan garing mecah mineral lan materi liyane ditrapake.


Detail Produk

Tag produk

Rincian:

1.Pemotongan plasma otomatis, njamin 100% ukuran akurat.

2. Ultrasonik retak ndeteksi irung kumparan, njamin nol cacat.

3. Welding dening Robot Jerman, njamin produksi ora ana prabédan.

4. tungku listrik annealing kanggo ngilangke kaku welding.

5. Mbenerake titik tengah lan bunder, njamin silinder muter kanthi stabil

Kaluwihan:

1.Kurang investasi lan tabungan listrik dibandhingake karo produk sing padha.

2. Gampang lan aman kanggo operate, kinerja stabil.

3. Ukuran pabrik bal, liner lan media penggilingan bisa dipilih kanthi bener miturut Kapadhetan lan kekerasan bahan mentah lan kapasitas produksi dll.

4. Wektu mecah bisa diatur miturut syarat produksi.

5. Cocog kanggo nyampur lan nggiling macem-macem bahan.

Spesifikasi (Wet grinding):

Tonnage

Ukuran (ID * L)

(mm)

Kapasitas Loading

(kgs)

RPM

Daya (KW)

Master Motor Motor Bantu

0.2T

Φ800*1000

200

35

5.5

-

0.5T

Φ1200*1400

500

31

7.5

-

1T

Φ1300*1700

1000

27

11

-

1.5T

Φ1800*2000

1500

23

15

-

2T

Φ1800*2000

2000

20

18.5

-

3T

Φ2200*2500

3000

20

30

-

5T

Φ2200*3000

5000

16

55

-

8T

Φ2800*32000

8000

13

75

-

10T

Φ2800*3800

10000

13

90

-

15T

Φ3000*4800

15000

13

110

7.5

20T

Φ3200*5200

20000

13

132

7.5

30T

Φ3400*6200

30000

12

160

7.5

40T

Φ3600*6800

40000

12

200

11

60T

Φ3800*8500

60000

11

280

18.5

80T

Φ3900*9200

80000

11

315

18.5

100T

Φ4000*112000

100000

10

355

30

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan