produk

  • bal alumina

    bal alumina

    APLIKASI Produk sing digunakake digunakake ing Keramik, cat, werna, semen, lapisan, bahan refractory, pharmaceutical, kimia, industri tambang etc. Kaluwihan sing super atose, Kapadhetan dhuwur, mundhut kurang nyandhang, wangun biasa lan apik karat-resistance etc. 1) Kawangun dening ISO-STATIC mencet lan teknologi rolling Jepang, Kapadhetan dhuwur lan atose kang bisa ningkataké efficiency mecah, nyuda wektu mecah lan nambah kapasitas produksi liwat nambah spa kasedhiya ...