. Produsen lan Pabrik BALL ALUMINA Dhuwur Paling apik |KERAMIK MEGA

produk

BALL ALUMINA Dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Bal keramik alumina dhuwur minangka produk keramik alumina kinerja dhuwur sing diprodhuksi dening perusahaan kita.Produk nganggo semprotan canggih internasional.

Granulasi garing, cetakan tekan isostatik otomatis garing, manufaktur sintering kiln suhu dhuwur, lan inspeksi teknologi pengujian modern

Wis atose dhuwur, rasio abot, kekuatan dhuwur, kateguhan apik lan struktur internal seragam.

Mulane, pabrik werni wis efficiency dhuwur lan nyandhang cilik, kang utamané cocok kanggo pabrik werni ing keramik bangunan, industri kimia apik lan industri liyane.

Grinding kualitas dhuwur glaze, bahan mentahan.
IMG_8477Z


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita