1.3
2.2
3
spanduk_1
20220118171912

produk

Pilih produk favorit

liyane >>

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

babagan 1

apa kita nindakake

DAGONG-MEGA CERAMIC MACHINERY, perusahaan sing dikontrol dening MEGA CERAMIC & DAGONG MACHINERY, fokus ing pangolahan bahan mentah keramik lan riset peralatan.Saka media grinding (bal alumina) menyang pabrik bal, saka separator magnetik kanggo spray drier, DAGONG-MEGA kasil nggabungake sistem pangolahan bahan mentah keramik kanggo nyedhiyakake layanan profesional sing lengkap kanggo pelanggan.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Kabeh teknisi lan staf kerja wis dilatih kanthi profesional kanthi tanggung jawab sing dhuwur.

    Profesional

    Kabeh teknisi lan staf kerja wis dilatih kanthi profesional kanthi tanggung jawab sing dhuwur.

  • Tes analisis kinerja fisik lan kimia lan laporan tes sing gegandhengan karo masalah.

    Sertifikat

    Tes analisis kinerja fisik lan kimia lan laporan tes sing gegandhengan karo masalah.

  • Kita wis nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi, lan kabeh proses produksi ana ing pemantauan elektronik digital.

    Kualitas

    Kita wis nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi, lan kabeh proses produksi ana ing pemantauan elektronik digital.

aplikasi

Sinau luwih lengkap babagan tujuan produk kanggo ngatasi masalah sampeyan

warta

Mangerteni kita lan industri kita kanthi lengkap

Proses penggilingan bola batch wis diakoni ...

Preparation saka bahan mentahan ing Enterprises Keramik Sejatine adopts proses panggilingan werni, lan ...
liyane >>

Sumber daya lan panyedhiya wedhi zirkon global

Wedhi zirkon lan produk pangolahan lan peleburan duwe kinerja sing unggul lan akeh digunakake ...
liyane >>

Pabrik kothak gedhe ing Ukraina dirusak

Miturut laporan media Ukraina, tanggal 13 Juli wektu lokal, ce...
liyane >>

Produksi ing Morby, India, bakal mandheg sajrone sasi

Kluster manufaktur ubin paling gedhe ing India ing Morby, Gujarat, bakal nundha produksi ...
liyane >>

Hubungan antarane partikel median beda ...

1, Tujuan eksperimen: Ing kahanan produksi peralatan lan und ...
liyane >>